Ferdig installert ladestasjon til 9994,00 kr etter støtte fra Enova!

Markedets mest komplette ladeløsning

Vi ønsker å gi deg full kontroll over ditt strømforbruk. Derfor ser vi på helheten i hvordan alt av energi i hjemmet henger sammen.

Med Futurehome Charge og vårt strømstyringssystem kan du styre din elbillading etter strømpriser og effekttopper for å redusere strømutgiftene, og justere forbruket med last- og fasebalansering for å lade hurtig uten at noen sikringer går. Handler du fra NoFuel vil vi være med deg hele veien fra bestillng til du søknad hos ENOVA er sendt. På den måten kan du være trygg på at du får en god og trygg løsning som er støtteberettiget. 

Forhåndsgodkjent for Enova-støtte

For å motta Enova sin støtte for smart strømstyring, “Pris- og effektstyrt energilagringssystem”, kreves det et system som sikrer god komfort og lavere strømregning på en sikker måte. Dersom du installerer Futurehome Charge sammen med Futurehome Smart Charging, oppfyller du kravene for Enova-støtten som dekker opp til 10.000 NOK eller 35% av den totale installasjonskostnaden.

Futurehome systemet kan også styre laster som oppvarming med Futurehome termostater som i kombinasjon med elbillader gir et komplett strømstyringssystem for ditt hjem. Vårt system er allerede forhåndsgodkjent av Enova og vi hjelper deg med søknaden, slik at alt blir gjort riktig! 

Alt fungerer sammen

Ferdig installert smartlader fra Futurehome

Futurehome charge er en strømsmart, trygg og fremtidsrettet elbillader som sammen med dine andre smarte produkter gir deg full kontroll på ditt strømforbruk.

Du trenger kun å koble til bilen, så balanseres forbruket automatisk slik at det bare brukes strøm når det trengs. På denne måten sparer du på strømmen hver eneste dag

Trygg lading

Futurehome Charge er en trygg og funksjonsrik elbillader utviklet i Norge ogddesignet for nordiske forhold. Den er utviklet i samsvar med Europeiske standarder av bransjeeksperter, testet og sertifisert av det anerkjente sertifiseringsorganet TÜV Rheinland.

Futurehome Charge er laget med banebrytende teknologi og er utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner og sensorer for å sikre trygg lading. Du kan være sikker på at Futurehome Charge tar vare på din sikkerhet. Hver dag.

Banebrytende teknologi

gallery-33-for-100086

Futurehome Charge er full av moderne teknologi, samtidig som den er svært enkel å bruke. Den lar deg enkelt starte og stoppe lading via Futurehome-appen, og du kan få innsikt og ladeøkter utnytter automatisk lavere strømpriser.
Eller la Futurehome systemet gjøre det helt automatisk for deg.

Med Futurehome Smart Charging tilbys et intelligent strømstyringssystem som gir deg oversikt og kontroll over de store energilastene i hjemmet ditt.

For å redusere strømregningen mest effektivt, er det viktig å både redusere strømforbruket i de dyreste timene av døgnet og å fordele strømforbruket over flere timer. På den måten reduserer du ikke bare strømprisen du betaler, men også nettleien.

Slik får du smart, effektiv og sikker lading tilpasset elbillen og ditt energibehov i husholdningen.

 

Dette er med i vår standard installasjon:

 • Standardinstallasjon av Futurehome Charge med Smart Charging kit
 • Montering og idriftsettelse av Futurehome Charge ladeboks.
 • Installasjon av Smarthub, HAN sensor og 16A Puck Relé for varmtvannsbereder.
 • Oppsett av StrømKontroll panel samt overlevering av digitalt StrømKontroll veiledningsdokument.
 • Installasjon av jordfeilautomat i sikringsskap tilpasset tilgjengelig effekt (maks 22kW.)
 • Inntil 10 meter kabling på vegg.
 • Inntil 2 gjennomboringer i lettvegger (tre)
 • Inntil 5 timer elektrikerarbeid inkl. 30 min kjøring hver vei
 • Inntil 50 km tur/retur kjøring fra Installatørens kontor til installasjonssted.
 • Samsvarserklæring/ dokumentasjon.
 • Anlegget må ha installert overspenningsvern, dersom overspenningsvern mangler vil dette monteres som tillegg. Det er krav til overspenningsvern i alle installasjoner med elbil lader.
 • Tilpasning/tilleggsarbeid ut over det som er med i standardpakken og eventuelt overspenningsvern avtales med og faktureres direkte fra elektriker til kunde.

Ikke inkludert (kan bestilles ekstra)

 • Graving og rør i bakken/beskyttelsesrør på vegg.
 • Lift og spesialverktøy.

Forutsetninger:

 • Kabelen legges åpent fra sikringsskap til el-bil lader. Annen forlegningsmåte avtales på forhånd.
 • Ryddig og enkel tilkomst til installasjonssted samt tilstrekkelig plass i sikringsskapet.
 • Tilstrekkelig trådløs zigbee-dekning mellom komponenter.
 • Det elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand i forkant av installasjon. Avvik vil bli utbedret basert på medgått tid og materiell.
 • Det er et krav om overspenningsvern i sikringsskapet, dersom dette ikke er på plass vil det tilkomme ekstra kostnad.
 • Kunden er eier av eiendom/bygget der installasjonen skal installeres eller har en godkjenning fra eier.
 • Kunden eller myndig person er hjemme når montøren kommer og under hele besøket.
 • En installasjon må avbestilles senest 48 timer før avtalt installasjonstid for å unngå gebyr ved for sen avbestilling.
 • Ved frittstående garasje så må gravearbeid være utført på forhånd.
 • Kunden må ha kontaktet nettoperatør for aktivering og åpning av HAN port. Dette kan ofte gjøres på «Min side» hos netteier.
 • Det må være ledig nettverksport i kundens router/switsj for å koble til smarthub.
 • Bomtur forårsaket av kunde faktureres i sin helhet basert på medgått tid og kjøring.

Ved behov eller ønsker for arbeider og utstyr utover standard installasjon blir dette fakturert direkte av installatør, men dette vil i mange tilfeller være støtteberettiget med 35%. NoFuel vil ta kontakt for å avklare forhold rundt installasjonen, slik at installasjonen kan foregå effektivt uten uønskede problemer. 

 

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen! 

Legg til Futurehome ladestasjon med installasjon i vår nettbutikk og gjennomfør et kjøp. Fyll ut adresse etc. og velg hent i våre lokaler. Du vil ikke bli spurt om å betale nå. 

Etter bestilling vil en av våre erfarne laderådgivere ta kontakt for å avklare evt. spørsmål og forhold rundt installasjonen. Bestillingen sendes så over til lokal elektriker som tar direkte kontakt for å avtale tidspunkt for selve installasjonen. 

Elektriker installerer både ladestasjon og Futurehome smarthusproduktene.

Etter at installasjonen er ferdig, hjelper vi i NoFuel deg med søknaden til Enova, slik at den blir riktig og du får refundert 35% av kostnaden.  

Send oss en uforpliktende forespørsel, så tar vi kontakt for å avklare mer rundt installasjonen, slik at du kan være sikker på at løsningen er riktig for deg: 

Be om Tilbud