Ferdig installert ladestasjon til 11.998,00 kr etter støtte fra Enova!

Markedets mest komplette ladeløsning

Pris før Enovastøtte er 18.459,- og du får tilbakebetalt 6.460,00 kr av Enova. Vi hjelper deg med søknaden i etterkant. Det er ingen bindingstid eller månedsavgift på smartlading eller smarthus-systemet fra Futurehome. 

Bestill her Kontakt for mer info

Vi ønsker å gi deg full kontroll over ditt strømforbruk. Derfor ser vi på helheten i hvordan alt av energi i hjemmet henger sammen.

Med Futurehome Charge og Futurehomes strømstyringssystem kan du styre din elbillading etter strømpriser og effekttopper for å redusere strømutgiftene, og justere forbruket med last- og fasebalansering for å lade hurtig uten at noen sikringer går. Handler du fra NoFuel vil vi være med deg hele veien fra bestilling til du søknad hos ENOVA er sendt. På den måten kan du være trygg på at du får en god og trygg løsning som er støtteberettiget. 

Forhåndsgodkjent for Enova-støtte

For å motta Enova sin støtte for smart strømstyring, “Pris- og effektstyrt energilagringssystem”, kreves det et system som sikrer god komfort og lavere strømregning på en sikker måte. Dersom du installerer Futurehome Charge sammen med Futurehome Smart Charging, oppfyller du kravene for Enova-støtten som dekker opp til 10.000 NOK eller 35% av den totale installasjonskostnaden.

Futurehome systemet kan også styre laster som oppvarming med Futurehome termostater som i kombinasjon med elbillader gir et komplett strømstyringssystem for ditt hjem. Vårt system er allerede forhåndsgodkjent av Enova og vi hjelper deg med søknaden, slik at alt blir gjort riktig! 

Alt fungerer sammen

Ferdig installert smartlader fra Futurehome

Futurehome charge er en strømsmart, trygg og fremtidsrettet elbillader som sammen med dine andre smarte produkter gir deg full kontroll på ditt strømforbruk.

Du trenger kun å koble til bilen, så balanseres forbruket automatisk slik at det bare brukes strøm når det trengs. På denne måten sparer du på strømmen hver eneste dag

Trygg lading

Futurehome Charge er en trygg og funksjonsrik elbillader utviklet i Norge og designet for nordiske forhold. Den er utviklet i samsvar med Europeiske standarder av bransjeeksperter, testet og sertifisert av det anerkjente sertifiseringsorganet TÜV Rheinland. Futurehome støtter NEK sine krav full ut.

Futurehome Charge er laget med banebrytende teknologi og er utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner og sensorer for å sikre trygg lading. Du kan være sikker på at Futurehome Charge tar vare på din sikkerhet. Hver dag.

Banebrytende teknologi

Futurehome Charge er full av moderne teknologi, samtidig som den er svært enkel å bruke. Den lar deg enkelt starte og stoppe lading via Futurehome-appen, og du kan få innsikt og ladeøkter utnytter automatisk lavere strømpriser.
Eller la Futurehome systemet gjøre det helt automatisk for deg.

Med Futurehome Smart Charging tilbys et intelligent strømstyringssystem som gir deg oversikt og kontroll over de store energilastene i hjemmet ditt.

For å redusere strømregningen mest effektivt, er det viktig å både redusere strømforbruket i de dyreste timene av døgnet og å fordele strømforbruket over flere timer. På den måten reduserer du ikke bare strømprisen du betaler, men også nettleien.

Slik får du smart, effektiv og sikker lading tilpasset elbillen og ditt energibehov i husholdningen.

  Dette er med i vår standard installasjon, Futurehome:

  • Montering og idriftsettelse av Futurehome Charge ladeboks

  • Installasjon av Smarthub, HAN sensor og 16A Puck Relé for varmtvannsbereder.

  • Oppsett av StrømKontroll panel samt overlevering av digitalt StrømKontroll veiledningsdokument.

  • Installasjon av jordfeilautomat i sikringsskap tilpasset tilgjengelig effekt (maks 22kW.)

  • Inntil 10 meter kabling på vegg.

  • Inntil 2 gjennomboringer i lettvegger (tre)

  • Inntil 4 timer arbeid på plassen

  • Inntil 15 km kjøring fra lokal installatørs kontor til installasjonssted.

  • Samsvarserklæring/ dokumentasjon.

  • Anlegget må ha installert overspenningsvern, dersom overspenningsvern mangler vil det monteres som tillegg. Det er krav
   til overspenningsvern ved alle endringer i sikringsskapet.

  • Tilpasning/tilleggsarbeid ut over det som er med i standardpakken og det som eventuelt er avtalt på forhånd avtales med og
   faktureres direkte fra elektriker til kunde.

  • Kundesupport håndteres av NoFuel/Futurehome.

  Er det behov for lengre kabel eller annet materiale utover det som følger med i pakken har vi meget god pris på det også. Se vår prisliste for tillegg. Husk at ekstra kabel, annet materiale og arbeidstimer som er nødvendig for installasjonen av ladestasjon også vil være stønadsberettiget med 35%. 

  Ikke inkludert (kan bestilles ekstra)

  • Graving og rør i bakken / vegg.

  • Lift og spesialverktøy

  • Installasjon av andre Futurehome produkter

  • IKT-tjenester / nettverk feilsøking

  Forutsetninger:

  • Kabelen legges åpent fra sikringsskap til elbil lader. Annen forlegningsmåte avtales på forhånd.

  • Ryddig og enkel tilkomst til installasjonssted samt tilstrekkelig plass i sikringsskapet.

  • Tilstrekkelig trådløs Zigbee-dekning mellom komponenter.

  • Det elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand i forkant av installasjon.

  • Avvik vil bli utbedret basert på medgått tid og materiell.

  • Det er et krav om overspenningsvern i sikringsskapet, dersom dette ikke er på plass vil det tilkomme ekstra kostnad.

  • Kunden er eier av eiendom/bygget der installasjonen skal installeres eller har en godkjenning fra eier.

  • Kunden eller myndig person er hjemme når montøren kommer og under hele besøket.

  • En installasjon må avbestilles senest 48 timer før avtalt installasjonstid for å unngå gebyr ved for sen avbestilling.

  • Ved frittstående garasje så må gravearbeid være utført på forhånd.

  • Kunden må før installasjon ha kontaktet nettoperatør for aktivering og åpning av HAN port. Dette kan ofte gjøres på «Min side» hos netteier.

  • Bomtur forårsaket av kunde faktureres i sin helhet basert på medgått tid og kjøring.

  Ved behov eller ønsker for arbeider og utstyr utover standard installasjon blir dette fakturert direkte av installatør, men dette vil i mange tilfeller være støtteberettiget med 35%. NoFuel vil ta kontakt for å avklare forhold rundt installasjonen, slik at installasjonen kan foregå effektivt uten uønskede problemer. 

   Prisliste for tillegg utover standard installasjon

    

   Tjenester utover standardinstallasjonen og det som er klarlagt på forhånd vil bli fakturert separat direkte fra installatør eller NoFuel.no. Følgende priser gjelder:

   Tjenester

   Enhet

   Pris

   Gjennomboring i trevegg

   per trevegg

   264,00

   Gjennomboring i annen vegg (inntil 30 cm tykkelse)

   per vegg

   395,00

   Overspenningsvern (påbudt om ikke installert tidligere)

   per vern

   3500,00

   Arbeider på plassen

   per time

   950,00

   Kjøring

   per km

   32,50

   Kabel: TFXP, 6mm2 eller 10mm2 flexkabel

   per m ferdig lagt

   250,00

   Kabelvernrør

   Inntil 1 meter, ferdig montert

   500,00

   Oppgradering av sikringsskap

   På forespørsel

    

   Graving

   På forespørsel

    

   * Alle priser er i NOK og inkluderer MVA.

    

    

   NoFuel tar kontakt for å prøve å avklare behov for arbeid/materiale utover standard installasjon før endelig pristilbud og installasjon. 
   Priser oppdatert 13.6.2024

   Vi hjelper deg gjennom hele prosessen! 

   Du kan enten bestille pakken med standard installasjon direkte i vår nettbutikk, eller kontakte oss for mer info og avklaring før kjøp. Vi vil uansett kontakte deg for å avklare forhold rundt installasjonen. Et kjøp eller en forespørsel er helt uten forpliktelser og vi iverksetter ikke installasjonen før du har godtatt et tilbud fra oss. Du har i henhold angrerettloven 14. dagers angrefrist etter aksept av tilbud. Vi vil i de fleste tilfeller iverksette installasjon før angrefristens utløp og vil derfor be om  bekreftelse på bortfall av angreretten 72 timer før avtalt installasjon. 

   Etter aksept av tilbud sendes bestillingen over til en av våre lokale elektrikere i ditt område som tar direkte kontakt for å avtale tidspunkt for selve installasjonen. Dersom installasjonen ikke allerede er betalt, sender vi deg link for å betale for installasjonen via våre nettsider. Betaling foregår med kredittkort, Vipps eller du kan utsette betalingen via Riverty.  

   Elektriker installerer både ladestasjon og Futurehome smarthusproduktene.

   Ved behov eller ønsker for arbeider og utstyr utover standard installasjon blir dette fakturert direkte av installatør, men dette vil i mange tilfeller være støtteberettiget med 35%. NoFuel vil ta kontakt for å avklare forhold rundt installasjonen, slik at installasjonen kan foregå effektivt uten uønskede problemer. 

   Etter at installasjonen er ferdig, hjelper vi i NoFuel deg med søknaden til Enova, slik at den blir riktig og du får refundert 35% av kostnaden.  

   Bestill i dag eller send oss en uforpliktende forespørsel, så tar vi kontakt for å avklare mer rundt installasjonen, slik at du kan være sikker på at løsningen er riktig for deg: 

   Bestill her Kontakt for mer info