Refusjon av utgifter til lading av elbil hjemme

La de ansatte starte arbeidsdagen med fulladet bil

Vi kan tilby en komplett pakke for hjemmelading av firmabiler med helautomatisk refusjonsordning. På den måten sikrer du at ansatte starter arbeidsdagen med fulladet bil og kan benytte arbeidsdagen på det de faktisk skal gjøre, ikke å vente på lading av firmabilen. 

Vi ordner alt, slik at dette går sømløst fra A til Å. 

Etter nøye testing har vi valgt ut tre aktuelle smarte ladestasjoner som alle gjør det mulig å ta i bruk ordningen med refusjon av strømutgifter til firmabil-lading. Den ansatte får full refusjon for faktiske utgifter til strøm uten ekstraarbeid. Samtidig slipper firmaet jobben med manuell administrasjon, avlesing av målere etc. 

Så enkelt er det:

  1. Bestill ladestasjon til den ansatte. NoFuel har installatører over hele Norge og sikrer fremdrift. 
  2. Installatør kobler smartladeren opp til Current Eco som står for refusjonsordningen. 
  3. Den ansatte får sine utgifter til ladestrøm inn på sin konto.  
  4. I slutten av måneden blir det sendt en EHF-samlefaktura til bedriften. I motsetning til bensinkort eller andre løsninger gir Lading Firmabil også muligheten til å etterprøve de ansattes lading ved behov.

Når de ansatte slipper å levere manuelle bilag på utlegg, slipper også ledere og økonomiavdelingen å kontrollere disse hver gang, dette sparer mange timer i måneden. Vi håndterer hele prosessen og alt dere trenger å gjøre er å betale en EHF-faktura for all hjemmelading av firmabil i foretaket. 

Fri tilgang til Currents norske supportavdeling

Velger du Lading Firmabil, trenger du aldri å vente på hjelp. Currents norske supportavdeling er tilgjengelig syv dager i uken, også i helger og på helligdager. Lading Firmabil er utviklet i og driftet fra Norge. Det betyr norsk supportavdeling, norsk administrasjon og norske utviklere, noe som sikrer deg en ryddig og trygg opplevelse. Løsningen er testet og utviklet for verdens mest krevende elbilmarked, noe som garanterer en problemfri kundeopplevelse. Dette er en viktig grunn til at mer enn 100.000 brukere og 2.000 bedrifter, kommuner og byer, inkludert Bergen Kommune, har valgt å benytte Current til å drifte ladestasjonene. Når du velger Current Lading Bedrift, kan du være trygg på at du får en løsning som fungerer.

Lading på arbeidsplassen

Vi har også et bredt utvalg av ladestasjoner, ladestolper og kompetanse rundt lading på arbeidsplassen. Lading på arbeidsplassen kan integreres sømløst med løsningen for lading hjemme hos de ansatte. Lading på arbeidsplassen kan tilbys gratis, mot betaling til egne ansatte og mot betaling for eksterne dropp-inn kunder som har behov for lading. Snakk med oss om ønsker og behov, så hjelper vi dere å finne den rette løsningen. 

Har dine ansatte allerede en ladestasjon? 

Dersom du har ansatte som allerede har en ladestasjon hjemme, vil vi i mange tilfeller kunne koble den til systemet. Er ladestasjonen for gammel, har vi i de fleste tilfeller mulighet til enkelt å bytte ut denne med en ny smart ladestasjon.  Ta kontakt for å høre hvilke muligheter dere har til å få et helautomatisk system for lading av firmabil. 

Les mer om skattlegging av hjemmelading for firmabiler her

Bestill hjemmelader til ansatte her

Teknisk info NexBlue Edge:

Brosjyre
Brukerhåndbok
Samsvarsærklæring

 

 

 

 

Browse Categories