Medlemstilbud: TOCN medlemmer får nå ferdig installert ladestasjon til 9994,00 kr etter støtte fra Enova og 1-års gratis fornyelse av medlemskapet på kjøpet!

Ikke allerede medlem? NoFuel spanderer innmelding og første års medlemskap! 

Bestill nå

Vi ønsker å gi deg full kontroll over ditt strømforbruk. Derfor ser vi på helheten i hvordan alt av energi i hjemmet henger sammen.

Med Futurehome Charge og Futurehome sitt strømstyringssystem kan du styre din elbillading etter strømpriser og effekttopper for å redusere strømutgiftene, og justere forbruket med last- og fasebalansering for å lade hurtig uten at noen sikringer går. Handler du som medlem av TOCN fra NoFuel vil vi være med deg hele veien fra bestilling til du søknad hos ENOVA er sendt. På den måten kan du være trygg på at du får en god og trygg løsning som er støtteberettiget. Du får også neste års medlemskap i TOCN betalt av NoFuel. Det er ingen bindingstid eller noe kostnader til løpende abonnement på smartlader og smarhus -systemet fra Futurehome.  

Forhåndsgodkjent for Enova-støtte

For å motta Enova sin støtte for smart strømstyring, “Pris- og effektstyrt energilagringssystem”, kreves det et system som sikrer god komfort og lavere strømregning på en sikker måte. Dersom du installerer Futurehome Charge sammen med Futurehome Smart Charging, oppfyller du kravene for Enova-støtten som dekker opp til 10.000 NOK eller 35% av den totale installasjonskostnaden.

Futurehome systemet kan også styre laster som oppvarming med Futurehome termostater som i kombinasjon med elbillader gir et komplett strømstyringssystem for ditt hjem. Vårt system er allerede forhåndsgodkjent av Enova og vi hjelper deg med søknaden, slik at alt blir gjort riktig! 

Alt fungerer sammen

Ferdig installert smartlader fra Futurehome

Futurehome charge er en strømsmart, trygg og fremtidsrettet elbillader som sammen med dine andre smarte produkter gir deg full kontroll på ditt strømforbruk.

Du trenger kun å koble til bilen, så balanseres forbruket automatisk slik at det bare brukes strøm når det trengs. På denne måten sparer du på strømmen hver eneste dag

Trygg lading

Futurehome Charge er en trygg og funksjonsrik elbillader utviklet i Norge ogddesignet for nordiske forhold. Den er utviklet i samsvar med Europeiske standarder av bransjeeksperter, testet og sertifisert av det anerkjente sertifiseringsorganet TÜV Rheinland. Futurehome støtter NEK sine krav full ut. 

Futurehome Charge er laget med banebrytende teknologi og er utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner og sensorer for å sikre trygg lading. Du kan være sikker på at Futurehome Charge tar vare på din sikkerhet. Hver dag.

Banebrytende teknologi

 

Futurehome Charge er full av moderne teknologi, samtidig som den er svært enkel å bruke. Den lar deg enkelt starte og stoppe lading via Futurehome-appen, og du kan få innsikt og ladeøkter utnytter automatisk lavere strømpriser.
Eller la Futurehome systemet gjøre det helt automatisk for deg.

Med Futurehome Smart Charging tilbys et intelligent strømstyringssystem som gir deg oversikt og kontroll over de store energilastene i hjemmet ditt.

For å redusere strømregningen mest effektivt, er det viktig å både redusere strømforbruket i de dyreste timene av døgnet og å fordele strømforbruket over flere timer. På den måten reduserer du ikke bare strømprisen du betaler, men også nettleien.

Slik får du smart, effektiv og sikker lading tilpasset elbillen og ditt energibehov i husholdningen.

 

Dette er med i vår standard installasjon:

 • ● Montering og idriftsettelse av Futurehome Charge ladeboks
  ● Installasjon av Smarthub, HAN sensor og 16A Puck Relé for varmtvannsbereder.
  ● Oppsett av StrømKontroll panel samt overlevering av digitalt StrømKontroll veiledningsdokument.
  ● Installasjon av jordfeilautomat i sikringsskap tilpasset tilgjengelig effekt (maks 22kW.)
  ● Inntil 10 meter kabling på vegg.
  ● Inntil 2 gjennomboringer i lettvegger (tre)
  ● Inntil 4 timer arbeid på plassen
  ● Inntil 25 km tur/retur kjøring fra lokal installatørs kontor til installasjonssted.
  ● Samsvarserklæring/ dokumentasjon.
  ● Anlegget må ha installert overspenningsvern, dersom overspenningsvern mangler vil det monteres som tillegg. Det er krav
  til overspenningsvern i alle installasjoner med elbil lader.
  ● Tilpasning/tilleggsarbeid ut over det som er med i standardpakken og det som eventuelt er avtalt på forhånd avtales med og
  faktureres direkte fra elektriker til kunde.
  ● Kundesupport håndteres av NoFuel/Futurehome.

  Er det behov for lengre kabel eller annet materiale utover det som følger med i pakken har vi meget god pris på det også. Se vår prisliste for tillegg. Husk at ekstra kabel, annet materiale og arbeidstimer som er nødvendig for installasjonen av ladestasjon også vil være stønadsberettiget med 35%. 

Ikke inkludert (kan bestilles ekstra)

 • Graving og rør i bakken / vegg.
 • Lift og spesialverktøy
 • Installasjon av andre Futurehome produkter
 • IKT-tjenester / nettverk feilsøking

Forutsetninger:

 • Kabelen legges åpent fra sikringsskap til elbil lader. Annen forlegningsmåte avtales på forhånd.
 • Ryddig og enkel tilkomst til installasjonssted samt tilstrekkelig plass i sikringsskapet.
 • Tilstrekkelig trådløs Zigbee-dekning mellom komponenter.
 • Det elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand i forkant av installasjon.
 • Avvik vil bli utbedret basert på medgått tid og materiell.
 • Det er et krav om overspenningsvern i sikringsskapet, dersom dette ikke er på plass vil det tilkomme ekstra kostnad.
 • Kunden er eier av eiendom/bygget der installasjonen skal installeres eller har en godkjenning fra eier.
 • Kunden eller myndig person er hjemme når montøren kommer og under hele besøket.
 • En installasjon må avbestilles senest 48 timer før avtalt installasjonstid for å unngå gebyr ved for sen avbestilling.
 • Ved frittstående garasje så må gravearbeid være utført på forhånd.
 • Kunden må før installasjon ha kontaktet nettoperatør for aktivering og åpning av HAN port. Dette kan ofte gjøres på «Min side» hos netteier.
 • Bomtur forårsaket av kunde faktureres i sin helhet basert på medgått tid og kjøring.

Ved behov eller ønsker for arbeider og utstyr utover standard installasjon blir dette fakturert direkte av installatør, men dette vil i mange tilfeller være støtteberettiget med 35%. NoFuel vil ta kontakt for å avklare forhold rundt installasjonen, slik at installasjonen kan foregå effektivt uten uønskede problemer. 

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen! 

Fordi installasjonen innebærer mer enn et vanlig «hyllekjøp», ber vi deg ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, sende en mail eller ringe oss, så vil en av våre erfarne kundekonsulenter hjelpe deg videre gjennom hele prosessen. En forespørsel er helt uten forpliktelser og vi iverksetter ikke installasjonen før du har godtatt et tilbud fra oss.  

Etter aksept av tilbud sendes bestillingen over til en av våre lokale elektrikere i ditt område som tar direkte kontakt for å avtale tidspunkt for selve installasjonen. Når tidspunkt for installasjon er gitt, sender vi deg link for å betale for installasjonen via våre nettsider. Betaling foregår med kredittkort, Vipps eller du kan utsette betalingen via Riverty.  

Elektriker installerer både ladestasjon og Futurehome smarthusproduktene.

Etter at installasjonen er ferdig, hjelper vi i NoFuel deg med søknaden til Enova, slik at den blir riktig og du får refundert 35% av kostnaden. Du vil også få et gavekort på et års fornyelse av ditt medlemskap i TOCN, eller gratis innmelding med første året betalt i TOCN til en verdi av 365kr.   

Bestill nå

Få et uforpliktende tilbud på installasjon ved å fylle ut skjemaet under. NoFuel tar deretter kontakt for å avklare forhold rundt installasjonen og om det er behov for noe mer utover det som er inkludert i standard installasjon. Du binder deg ikke til noe før du eventuelt aksepterer et ferdig tilbud.